Alle

Nieuw interieur voor de Altea en Aviva

12.08.2019
Nieuw interieur voor de Altea en Aviva

Bij Adria Caravans komt het nieuws ook vooral van binnenuit; zowel de meest populaire serie Altea, als de instap-lieveling Aviva, hebben een compleet nieuw interieur gekregen.


Al jaren is Altea de serie die het meest geliefd is in Nederland. En dat is niet zo raar: een licht eigen gewicht en daardoor veel laadvermogen. Een licht gekleurd modern interieur met een eigen gezicht. Die 2 kernwaarden gelden ook voor seizoen 2020 nog steeds: Het houtdecor Nabucco Cherry vormt de basis van het meubelwerk. Afgewisseld met pastel getinte oppervlakken en moderne witte accessoires.

Instapserie Aviva gaat terug naar de kern: de meest populaire indelingen, een complete uitrusting, een bekleding; kortom alles wat je nodig hebt voor een fijne gezinsvakantie. Het houtdecor wordt gevormd door het fraaie Lindberg Eiche, aangevuld met Lucida white kastkleppen en oppervlakken. De Aviva 2020 is verkrijgbaar in 4 indelingen: 390 PS, 442 PH, 472 LU en 522 PT. Voor iedere gezinssamenstelling wat wils.

Voor alle Adria Caravans geldt het nieuwe Adria Inclusive: vele zaken zijn standaard: raam in het voorfront, groter dakluik in de woonruimte, hordeur bij de entreedeur, AKS, schokdempers, AL-KO chassis, polyester hagelbestendiger dak, Bluetooth versterker met speakers, boiler en warm waterkranen, reservewiel, aardlekschakelaar en nog veel meer. Geen lange optielijsten of bijkomende kosten. Iedere Adria Caravan is Inclusive voor een fijne kampeervakantie.


Alle