Alle

Sun Living groeit in populariteit

12.08.2019
Sun Living groeit in populariteit

Adria’s dochtermerk Sun Living groeit in populariteit in Nederland. Het vorig jaar vernieuwde interieur valt duidelijk in de smaak. Voor seizoen 2020 dan ook geen grote wijzigingen. Wel aanvullingen die de moderne reiziger zeker zullen aanspreken. De nieuwe spotjes in het interieur zijn allemaal voorzien van een USB aansluiting en zijn de garages uitgerust met een voedingszuil waar je bijvoorbeeld je E-bike kunt opladen. Gemak dient de mens, nietwaar?


Binnen de half integraal serie is model S 70 SP opnieuw ingetekend. Douche en toiletruimte zijn van elkaar gescheiden en er is meer hangruimte voor je kleding gecreëerd. Stahoogte als altijd 2.10 m., standaard met 5 goedgekeurde stoelen en optioneel verkrijgbaar met een hefbed boven de zitgroep. De iconisch vormgegeven alkoof krijgt er in seizoen 2020 een model bij: A 75 SL. Met twee enkele bedden achterin van maar liefst 2.10 m. lang!! Een echt ruimtewonder voor zowel een groot gezin als een reislustig koppel dat lange tijd op pad gaat.

Tot slot zijn alle Sun Living modellen nu verkrijgbaar met de metallic zilvergrijs gekleurde Fiat cabine. Een wens van met name ook de Nederlandse consument. Vooral omdat dit zo mooi past bij de moderne zilveren striping van Sun Living.


Alle